Monday, September 25, 2006

Selamat berpuasa!

A'kum...aku sokong usaha murni abg pian!syabas betey! hopefully we will stick together sampai biler2...anyway..nak ambik kesempatan utk wish selamat berpose..

yang ikhlas
-ikhlas-

8 comments:

Datuk K(H) said...

Selamat Menyambut Ramadhan Yang Mulia. Ada plan untuk rafting berbuka ke?

The Undertaker said...

Ada dalam perancangan kami tu. Kite punye komander dari Negeri Sembilan pun dah bagi Green Light, kalau jadi maybe on Saturday la kot. So , bile ye? Tungggggguuuuuu.......

A f f e n d i O s m a n said...

This saturday kenot laaa...
kalau buat hari keje tak leh ke? lagi senang...tak yah aku memikior nak masak apa...

daus said...

Setuju dgn saudara Tariq (matilah..saudara katanya, sopan santun sempena puasa sajork hik hik)Hujung minggu aku ke Muar menunaikan t/jwb:).Buatlah hr keje, akan ku usaha dtg, tak pun buat Ahad @ Jumaat pun ok gak jgn mlm minggu dahle.

p/s Siapakah Datuk k(h) iteww? Presiden PJL kah???

ck said...

aku rase aku mcm kenal saja sama itu datuk K, hahaha...hmm, dek krn doa dia la aku trpaksa naik stage 2x mase konvo...jgn mare datuk K, gurau saja di bln pose...

A f f e n d i O s m a n said...

datuk k(h) ini adalah orang yang mempunyai sepasang bontot yang ammmmmatttt la nalla! kalah seri ponggong tau

Datuk K(H) said...

Cheh... apa ke hey nyeee ponggong aku jadik bahan senda gurau di bulan puasa nih?? Korang ni kuat mengusik aku lah...... Ni citer bebuka tak abis lg nih... Yg dok berhampiran putrajaya (termasuk taman kajang utama) sure tak susah nak diajak berbuka sama.

p/s Tapi tetiba teringat lak nak morey kat triple two.... ada berani?

A f f e n d i O s m a n said...

Woi woi....nak morey pun man2 la. Sampai ke 222 ni! Tapi kan, macam best je. Milo tabur dengan babitos! Betul ke ni aku eja....