Thursday, September 21, 2006

Statement Perform.....Perform lah tu.....

Nak jugak...
Mrasalah, tanak kalah jugek, nak jugek blog sendiri over tau!!!
Tapi behind all these we have a very very good reason to do this (sentap klas Gamma speaking).Hasil perbualan aku dgn Pian, akhirnya rasanya kita dah cukup penat nak cuba satukan sumer org yg hasilnya nan ado.So dari diri sendiri merana makan hati buatlah apa yg kita rasa kita nak buat. B for BERSABAR BIAR BERBATAS.

Tahniah, 3 anugerah utama utk B.Congrats utk Abg Jaiya, akak Mona dan Hanif Yusabiza.

4 comments:

ck said...

wah...perform skrg ckp nogori je, haha. dh lupo tepeng pe...tp adepon btul la ape yg korang ckp tuh. igtkn B nk menten low profile jek, tp nmpknye trpakse brtindk agresif gak...apepon, tahniah la wat pian yg brsungguh2 dlm hal ni...

daus said...

Aku kesian sungguh mendengar luahana hati Pian pasal Re-Onion yg separa masak tu.Last2 nampak 2-3 kerat tu jer yg wat keje dan akhirnya yg dtg B jugak yg paling ramai padahal kita nak gabung semua. Aku personally tak brapa suka dgn join sidang2 sendiri jer ni tapi aku pun sedih sbb mmg hakikat org lain majoritinya masih nak bersama dgn sidang meka je.Aku rs re-onion hari tu kalau buat ikut sidang masing2 musti ramai yg dtg:(

Azha said...

Hidupp piannn!!!

The Undertaker said...

ape hidup-hidup??? ingat aku dah mati ker?