Tuesday, October 10, 2006

berakhirnye riwayat baju batik kedutku yg brharga rm250...

Iftar pptd merupakan mlm terakhir aku pakai baju batik kedut tu. Aku dah gantung siap2. lps ni aku hrp xde lg la makhluk2 yg mncdgkn supya pkai baju batik kedut tuh utk function akan dtg...

6 comments:

nadzate said...

apsal baju ko nampak cam dah buruk hah?

daus said...

Dah dilenjan selalu mmglah camtu jadinya hik hik.Nape ek baju batik I masih berseri dan kelihatan baru?Rahsianya gunalah pelembut dan pencuci yg sesuai.Petals, tanpa lemak haiwan,harum lagi suci.Kau ado, nan ado occay.....

The Undertaker said...

Janganlah kite mengeji baju batik tersebut, itulah satu-satunya kebanggaan kita suatu ketika dahulu selain daripada baju t-shirt biru masam tu dan baju 334.

p/s: Daus, baju ini pernah jadi jersi kite masa perform kat KBS yang lalu, ingat tak?

PAT CREW said...

mana baju? aku nampak langsir je

daus said...

Pian, mana ada Daus kutuk baju batik yg chanteq itu...Daus cuma pelik naper baju Carrie itu terlalu kedut sedangkan baju Daus masih kelihatan baru, letak kat kedai pun org beli tau muahahaha.
Mana bleh Daus lupa peranan baju batik itu ketika show di KBS yg penganjurnya sampai hari ni senyap jerk:)

The Undertaker said...

Penganjur senyap? Emmm, nak bagi tie lah, souvenir macam2 lah, baju Raihan la.... banyak kelentong ye. Takpe, kite buat performance percuma dengan niat untuk menyebarkan dakwah. Kan ke begitu Daus????