Monday, October 09, 2006

Mari Berbuka

Kawan-kawan sidang B, bila kita nak iftar nih? Sebelum ni suggestion asal nak buat kat yankies hut or rimbun klasik. aku nak suggest beberapa tmpt lagi. Tempat-tempat yang dicadangkan serta butir-butir mengenainya adalah seperti berikut:-

1) Palma Cafe - Buffet Rm22
kat kompleks PKNS. ada 7 menu berlainan setiap hari.
isnin - nasi padang
selasa - nasi kandar
rabu - thai food
khamis - rasa2 pantai timur
jumaat - arabic food
sabtu - nasi briyani gam
ahad - selera belanga (amende ni?)

2)kagumas catering - buffet RM25
sama jalan dgn rimbun klasik/yankies hut. menu aku tak ingat.

3) Putrajaya Lake Club - buffet/ala carte? RM??
aku dgr menarik gak tmpt ni. sape penah pegi? bg le komen sikit.

Setakat ni aku dpt bg 3 pilihan je. Bila nak buat? aku suggest buat weekday sbb weekend ramai yg tak dpt bg commitment ( balik rumah mentua, blk kampung, buka puasa dgn parents, dengan tunang, bakal tunang, etc....) Aku rasa buat minggu ni jugak : 11/10,12/10,13/10.
Buffet aku rasa sesuai sbb senang n cepat. tak payah tunggu. kena beratur sikit la kot.

So, comments? Vote le nak iftar kat mana n bila. kena buat decision cepat sikit sbb kena book satu hari awal.
moderators, pilih je yang mana dapat undian terbanyak.

meine ehre heibt treue

13 comments:

xtopak said...

pertanyaan: PAT CREW nih sapa ek? :-s

...buffet McD xnak ker? rm19.90 shj... =)

ck said...

aku pn stuju kalo wat minggu ni. minggu dpn soheh ramai yg blk kg awal nih...

The Undertaker said...

buat ahad malam isnin la sesuai kot, yg balik kg tu mungkin da balik ke kl dan ahad malam tu mesti da ada sebab esoknya nak pg ofis.(belit ke apa yg aku cakap ni, paham ke?)

mohd_hanapi said...

kata nak buat on 16...? kan gaji dah masuk?

A f f e n d i O s m a n said...

Untuk makluman, PAT CREW ni adalah kawan kepada PAT kumpulan CANDY yang nyanyi lagu akan ku tunggu satu masa dulu! Hehehe...sue, PAT ni suami kepada kawan kau! Kenal kot!

Aku vote kat kagumas katering!

Aku vote on 16th

PAT CREW said...

mane vote2 lain?

daus said...

Rimbun klasik tu, kalau dapat book tpt duduk yg makan bersila kat atas tu musti meriah uollss.I vote for Rimbun Klasik

nadzate said...

masjid putrajaya...

xtopak said...

tariq.. ko nih kan.. aku tny dgn penuh suci hati, jwpn merapu ko bagik kat aku. cis! :p

byk sgt nickname yg pelik2.. termasuklah nickname aku sendiri.. (hehehehe....) i'm lost who is who..

sapa mojojo? sapa nadzate? sapa datuk k(h)? sapa farahamidala? sapa GMiE-NoR?

*sigh*... aku rs aku dah berjangkit dgn dory.. LOST!

akuyangblur.. :-s
=sue=

daus said...

Sue, kau ni mmg selloowww!!!Datuk k(h) tu Kemahiran Hidup Manipulatif oopsss bukanlah tu Khairil Hilmi yg prasan best.Farahamidala Fakhriyah a.k.a Kak Fekki yg lelain tu sapa ntah, suruh depa kenalkan diri sendiri, konon bestlah nama yg membuatkan org tertanya2 tu:)

A f f e n d i O s m a n said...

Xtopak (macam lopak air katanya),

nadzate = adzim ateman pak mat tempe

pat crew = naim majdi (mengikut daftar email yang ada laaa)

mojo = johan arif fotogedik

The Undertaker said...

satu lagi :
The Undertaker = En. Sufian

PAT CREW said...

jangan vote Putrajaya Lake Club. keciwaaa..........................