Tuesday, October 17, 2006

Tarikh Birthday Warga Rafting

Tarikh Birthday Warga Rafting

Matilah gigih mengumpulkan data tarikh lahir semua warga rafting-b.Lambat skit sbb nak dptkan 2nd batch dgn adalah spesis manusia yg feeling diva dinch mau bg tarikh besday, motif takut diserbu peminatkah??Speku jelah sapa org tu, 2-3 msg aku kasi mintak tarikh dinch mau beri, tak penting katanya.Lantak kaulah...

JANUARI
7/1 Ilyani
8/1 Farazimah
20/1 Aiza Mahani
24/1 Azrul Maverick
27/1 Kak Pah

FEBUARI
Farzi 3/2
Dzulpadli 9/2
Abg Jaiya 10/2
Mami Terry 11/2
Zakuan 16/2
Comrad 18/2
Helwa 20/2
Wee Li Ling 23/2
Izet 28/2

MAC
Fahi 5/3
Hakeem 14/3
NanaZ 25/3
Peter 27/3
Lekshmi 31/3

APRIL
Kak Anne 2/4
Kak Feki (J.lo Pahang) 7/4
Kak Dino 13/4
Azhar Tani 29/4
Mior Hasrul 30/4

Mei
Laily Suhana 21/5
Fuad @ Fufu 22/5
Azreen Haniza 26/5

JUN
Adilah 1/6
Rashdam 2/6
Eliza 6/6
Nazri Mulop 7/6
Daus 28/6

JULAI
Che' Mat 4/7
Lim Chee Hau 21/7
Shahrizwan 24/7
Johnny 25/7

OGOS
Shah (Che' Dean) 5/8
Nikki@Salina Jaafar 9/8
Abg Fareed 11/8
Nazif 12/8

SEPTEMBER
Dory 4/9
Presh 7/9
Shidot 11/9(matilah WTC)
Mama Jah 12/9
Hanif Sacramento 13/9
Neo 15/9
Suhana 19/9
Isham Naqiu 20/9
Shakirah Hips Don't Lie 23/9
Yee Cicakman 25/9
Naim Pat Crew 28/9
Ikky, Maisarah & Abg Feros 29/9

OKTOBER
Adrian Nyet 5/10
Marhani Dewi Remaja 7/10
Carrie Manggowood 10/10
Shah HAIRAN 16/10
Hadi @ Didi Petet 18/10
Baizura 21/10
Datuk k(H) 29/10

NOVEMBER
Abg Man & Hazhar Boboy 1/11
Ust Mizi & Zukri 4/11
Ayuni Nadirah 8/11
Amutham 9/11
Adzim Ateman 12/11
AP & Aida Manap 17/11
Ust Zulnasri 19/11
Akak Mona yg cerdik 21/11
Rudy 23/11
Yusanasini 25/11
Pian Pion 26/11
Bikini Bottom 28/11

DISEMBER
Ajitpal, Suriati & Sheena 11/12
Bro John 14/12
Maslinda Shirodh 19/12
Georgina 26/12
Rozana Kluk2 29/12

Ok kengkawan, nanti wish lah sahabat2 bila tiba besday masing2 ya..

12 comments:

ayuninadirah said...

waaa...lau camnie nak kena print out n set kan kat handset masing2...baru leh ingat besday kengkawan nie...anyway...wish happy belated besday to mat shah on 16 oktober 2006...semalam..!!!!

daus said...

Don't forget birthday Hadi @ Didi Petet besok

mohd_hanapi said...

mmg nak kenakan dia esok...rasakan...

A f f e n d i O s m a n said...

Knape Didi PETET?
PETET tu adik beradik PEPET ke?
Laaaaariiiiii...

Opss...terkeluar lak kata2 nista di bulan remdan ni. Tapi uols sume tau kan i ni sangat la open! tak caya tanya kak Dino.

daus said...

Hik hik open katanya open apa? Open cup kah muahahahahahaha.

Tak baiklah uols, Didi Petet tu pelakon terkenal kat Indon sana, slalu gak bw watak blur2 spt terkena virus Doryisme dan Elizaisme.So mmg sesuweii dgn Didi kita iniew

p/s Ulangan dialog menarik di rafting semlm

Eliza : Siapa seblah AP tu?
Adi :Teman tapi mesra AP
Eliza :Ooo so kenapa teman tapi mesra???

Nampak sgt org Wisma dinch dgr lagu, gigih bekerja katanya bukan gigih berblog

Colonel_ Nick_ Fury said...

Takde nyanyian lagu hari jadi macam dolu -dolu ker?

xtopak said...

aku kagumlah dgn si daus.. ko berjaya kumpulkan bday2 warga2 rafting.. TAHNIAH!! TAHNIAH!! TAHNIAH!!

...HAPPY BIRTHDAY & HAPPY BELATED BIRTHDAY kpd org2 yg akan/sedang/telah sambut birthday.


ps- aku suka tarikh 11 DISEMBER itewwww... mmg sgt special.. krn tarikh hari lahir org2 yg special... =D

daus said...

Xtopak, terima kasih kpd profil PTD Unggul kerana menyediakan tarikh lahir semua org.Campur 2nd batch dgn Georgina lengkaplah database tarikh lahir warga rafting.
Ni usaha kecik je, sekadar merapatkan ukhuwah sesama kita....

diNO said...

ermmm tariq, ape kena ngena aku dgn ke-open-nan ko tuh? ieewwwww, xkose!

hadi said...

duas..terharunye i, mane datang patet tuuuu..awwww

united ARAB emirates said...

sue..aku rase ko kena congratulate naim the pat crew as well.Dia la tokey/organizer/ surveyor...

Erk..11/12 ittew mmg tarikh lahir org2 yang 'istimewa' ek? Mebe la kot (sambil mengangguk-anggukkan kepala mengiyakan stetmen ittew!!)
=D

cipunz sini said...

aku nak cadangkan, apa kater belikan adiah untuk besday girls and boys yg coming soon nih... yg dah lepas tuh tak payahla...mungkin tawon depan...yg nih untuk besday yg coming soon jer dulu..

*bulihla cadangkan sbb besday aku belum lepas...eheheh...teringat kenangan sambut besday kat maktab polis cheras ngan adik ku ap...