Friday, January 26, 2007

My Light Eye (Cahayamataku)


Namaste..nalle sppedek!
Akhirnya aku berjaya mengepost dlm blog ini stlh 4 bln tertanya2 camne la nak mengepost blog,maklum la buta IT (ayat merendah diri walaupon aku tau sbona eh!) nothing to say,juz nak bgtau wife gue akan operate gue isnin nti (eh ye ke?) rasa mcm salah ayat jek..wife gue akan dioperasi oleh dokter isnin ni (29th Jan) untuk mengeluarkan anakku yang sulung hasil kerja keras gue selama ini,so next week gue cuti le sminggu..so hopefuli kwn2 sume leh doakan anak n wife gue nti selamat dioperasi sbb ni la kali pertama gue nak dpt anak, dan juga wife gue yang pertama yang akan dioperasi..tu jela pesan gue,kalu sapa2 jmpa wife gue nti kim slm la kat die eh dgn ucapan "da mkn ke belum?"
Sekian trimas!!

2 comments:

daus said...

Insyaallah selamat semua.Doakan jugak geng2 yg masih berusaha keras cam aku nih...

The Undertaker said...

amiiiiinnnnnnnnnnnnnn