Sunday, April 27, 2008

Congratulations & Good Luck!!

Salam kawan2..

It's been quite a long time dapat bace posting2 baru kat blog ni...neway nak amik kesempatan ni nak ucapkan heartiest congratulations to SYAKIRAH & hubby atas kelahiran baby boy mereka seberat 3.3 kg pada jam 5.45 ptg, 26 April 2008. Alhamdulillah...selamat sudah sorang...Kepada yang telah menyambut kehadiran orang2 baru dlm hidup mereka, rasenye x terlambat jugak kot nak ucapkan tahniah....semoga kehadiran orang baru akan lebih menyerikan kehidupan anda..

So next perhaps, dengar2nya ada beberapa org yang dah nak due... To kak Maisarah, Yusana-sini, wife Pok Nik Deng...semoga semuanya selamat dan dipermodahkan belaka...Amin!!! To wife Shah (HAIRAN) & wife Pian (HAIRAN) ...pun sama...Semoga selamat semuanya...Insya allah. (pss:: macam berjanji pulok korang ni!!)

Well....kepada AP yang gamaknya sedang huru-hara n sibuk menguruskan persiapan menjelang ketibaan hari bahagia...selamat berbahagia n welkam to the 'married ones' club...semoga semua nya diberkati, dirahmati dan berjalan lancar seperti yang dirancang.

So kalau-kalau ada sape2 yang tertinggal tu..sorry la ek...tak termention dlm ni...sebab tak tau... heheheh

OK, selamat bertugas untuk semua & take care!!!

3 comments:

Cik Jah said...

diri sendirik x mention ke? asyik mention org lain ajork...

A f f e n d i O s m a n said...

fendiosman pun nak mengucapkan tahniah kepada semua yang dah jadi mami dedi, yang baru nak masuk kelab mami dedi, yang baru bercita-cita nak jadi mami dedi, yang tumpang jadi mami dedi kat anak orang...semua laaaa

united ARAB emirates said...

senier
junier dah lantik senier jadik mami angkat baby junier insya allah
hehehehe