Friday, September 29, 2006

Bulan Posa Di INTAN satu masa dulu


Ehmm, sedang aku belek2 PC aku ni, ada pulak gambo2 menarik untuk dikongsi!

Dalam banyak2 tempat la kan, tiang sebatang tu jugak jadi tempat amek gambo. Kinky gile! Bayangkan kalo melentik2 kat tiang tu. Seksi sehhh....hahahaha, buka posa kat Safiz Corner


Ajax, ko takde mende lain ke nak pegang? Aku nye boobs jugak ko nak attack eh? Err..aku ada boobs ke? Teringat pulak english lesson dengan kak Dino.

"In British, this is a cup" hehehe

"Whilst in The US, this is 'a' cup" kan kak Dino kannnnn?

NI sebelum majlis berbuka dengan sapa eh? Aku tak ingat la. Lately aku dah jadi makin blur. Mungkin kena jangkitan Virus Dorysme!

7 comments:

The Undertaker said...

cuba tengok gambor yg first tu, kat mana la agoknye tangan cik mat kite tu merayap ye ????

daus said...

Alah Terry, ni masa bukak posa dgn KPPA yg dtg lambat berjam2 iteww.Kita ni dipaksa kilat kasut gosok baju segala ini tapi ado di periksa ke semua itu..nan ado at all uolls..Over sgt masa tu disuruh ready awal pakai kemas nnt nak cek sblm masuk dewan katanya (matilah adegan ulangan pengawas sekolah musti Terry dan Nana selaku KP di SMAPK pernah buat hik hik).Bilalah dpt lagi bukak posa sesama. Wei kengkawan, jomlah p bukak posa PPTD, hala balik leh lepak kat Triple 2.

The Undertaker said...

eleh, lepak kat triple 2 konon. Sejak kawin ni ko makin sombong ye Daus. Payah benor nak ajak ko buat aktiviti macam zaman bujang2 dulu. Over tau!!! Barangsiapa yang over, maka nantikan lah pembalasannya nanti..............

A f f e n d i O s m a n said...

Daus oii, kat sekolah aku mana ada check2 orang nak masuk dewan makan. mungkin yang ada berlaku benda2 ni kat sebuah kolej usang di daerah klang tu....huhuhu

daus said...

Terryyy!!!!!! Over tau!!!!!!!(matilah terpekik terlolong tengahri posa nih).Weii walaupun kolej weolls usang tapi ia tetap KOLEJ OCCAY.Maqam tinggi katanya muahahahah

Pian plak memandai je speku aku dah sombong.Sapalah aku nak sombong Pian.Kau tu sok kalau dah kawin harus berkurung je dlm rumah:)

A f f e n d i O s m a n said...

Huhu...jangan la sentap uols.
Weols gurau2 manja ngan uols je.
walaupun usang, tetap jadi lokasi penggambaran pilem uols...

The Undertaker said...

hek eleh ..... kecoh la ngan kolej usang uolls tu. Aku yg mengaji di Sekolah Memandu Lim Tatt ni tak kecoh pun.... apppaaddaaaaa......