Sunday, October 01, 2006

Happy Birthday Nur Ikhlas - (ikhlas kerrrr)

Sekalian warga Rafting B ingin mengucapkan selamat hari jadi yang ke 24 kepada Ikky pada 29 september 2006. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rejeki. Di usia yang kian tua diharapkan ikky akan bertambah matang, tidak tinggal solat, banyakkan ibadat dan kurangkan mengumpat. Selamat berpose!!!!!!!!!!

Sorry la ikhlas, ni jelah gambor ko yg aku ada. Ada la rupe skit2 muka ko ngan sharapova tu. Heheheh, kan ke ko selalu pegi gym (nanti lepas pose, kite pg gym same2 lagi ye)..................

6 comments:

The Undertaker said...

happy birthday 2 u,
happy birthday 2 u,

happy birthday 2 Akak Sincere,

happy birthday 2 u............

daus said...

Maria Sincerepova lah macam tu kan nama yg sesuweii.Hik hik main tenis katanya.Larat ke angkat raket tu???Larikkk

ikky said...

WOW!!! time kaseh kerana menyamakan aku ngan si pova tu!!aku bangga!!!hahahha...thanx suffian n sumer member yg sms aku n call aku..igt lagi korang kat aku..hehehe..aku jugak nak extend bday wish kat kak mai yang sama tarikh lahir ngan aku. Waktu BTN kitorang dua2 kene sembur tak pasal2..bday prank yg paling horror pernah aku lalui!!!ces! hehehe

diNO said...

ye benar sungguh kata2 ikhlas.. aku ingat lg kat BTN, sumer tanya aku ko buat salah ape??? maner aku tau... melihatkan wajah ko n k.mai yg nak nangis kena tengking2, aku turut sayu... hahahahhaha

btw, hepi bday again! =)

united ARAB emirates said...

beb...tho' aku dah wish
aku nak wish jugakk kat sini

HAPPY BIRTHDAY IKKY!!!

halidA said...

HAPPY BELATED B'DAY .....sorry Adi lambat wish, arini baru masuk ofis..... demam!