Monday, October 09, 2006

Acara rafting di 222

Kawan-kawan, kat sini Azhar suruh aku upload gambo rafting minggu lepas (dia kata tak habis explore feature blog ni lagi..ehhmm..leh caya ke?). Karim mango, ko nye mana haaaa? Haa..ini adalah sorang pekerja yang gigih bekerja, sampaikan kat tempat rafting tu pun ada ambassador call sana sini. Agaknya sok dah kawin pun kan, time tengah 'layan' pun ada gak orang call. Kalau aku, offkan je henset. Tapi tu la, gigih sangat sampai muka pun dah tak nampak! Kene tabik ni. Hehehe...(aku rasa kan, kad ni sebenarnya termasuk dalam mesin basuh, pasal tu lunyai camni). Aksi manja Daus dan Karim...yang kat belakang nun..apa dok buat dok main tembak2 pakai straw ka? Ala..letak kacang ijau dalam mulut, pastu tembak...best oooo! Lagi-lagi muka Dayus..oppss Daus ngan Karim! Muka cek tang mana haa? Nampak syibir2 muka je...huhuhuhPian, tau le ko keje ngan kementerian kampung2 ni, tapi jangan la tunjuk sangat kekampungan ko tu! Daun pun ko nak sental! Apa laa...

2 comments:

daus said...

Mrasalah org lain makan ati sbb muka i close-up gitu (because i'm worth it)muahahahahahah.Overla tersyasyul Dayus katanya chooiiii!!!!!!

ck said...

hai, xkan jel..es kot. biase la kan, bekas partner kayak...mustila 2gede2..hahaha