Tuesday, October 10, 2006

birthday karimah....

slamat hari lahir yer che karimah @ aminah..... lupa plak nak call pagi tadi...
so apa azam tahun nie..? haaaaa jangan cari alasan pulak tak pose sbb nak makan kek ari nie...
ada saper2 nak nanyikan lagu slamat ari lahir tu ck?

p/s: yang keberapa yer?

8 comments:

A f f e n d i O s m a n said...

Cik Karim...Slamat Menyambut Ari lahir...

Err..aku rasa bulan 10 ni Cik Martha Tilaar Dewi Remaja tu pun sambut besday! Tapi bila aku tak tau

daus said...

Kepada sahabatku Karimah yg ayu lagi jelita(lite-lite sajork bukan btul2 muahahahah), semoga beroleh rahmat sempena birthday kau di bulan yg mulia ini. Semoga bisnes terus kencang dan beroleh jodoh yg soleh utk membimbing kau demi kebahagiaan dunia dan akhirat...Amin

ck said...

hahaha...yeke tariq?
apepun, time kasih la kengkwn yg wish tu. yg kebrp? biarlah rahsia...sweet 17 kan??kui2...
to ap, thanx coz siap kol ke opis w/pn mule2 kol tu trpkse ku terminate kol itu krn brd dlm bilik sub...tp lps tu kol lg...huhu...tq

halidA said...

HAPPY BIRTHDAY!!!

MaRr said...

To CK

Happy Birthday ye, semoga panjang umur n murah rezeki... amin

ape la en pendaftar ni, tu pun lupe, dah lepas dah la...
en pendaftar, jgn tinggal daku.. sob..sob..sob

The Undertaker said...

selamat hari jadi kepada tokoh terunggul wanita besi, usahawan terulung pengeluar utama produk kesihatan berasaskan mangga seperti Maajun Mangga, Pil Kacip Karimah dan Pil Kencang Aduhai Karimah. Semoga diberkati tuhan always.

p/s: cukup kagum dengan tokoh wanita ini.... (sambil membeliakkan mata tanda kagum tak ingat)

ck said...

mar, tula aku dh ckp dgn ko kn. ni x, ade ke ptt b'day sndr ko bgn lmbt...ish2. thn dpn nye b'day bgn awl tau. br pintu rzk trbkk...hihihi

united ARAB emirates said...

aiyoooooo
CK..walaupun lambat...(aku cuti ok semalam?!!)still aku nak wish...
HAPPY BELATED BIRTHDAY !!

neway..i know what you did yesterday...jengjengjeng!!!

HAHAHHAHAHA