Tuesday, October 10, 2006

iftar pptd...PART 2

hehehe...trpaksa wat part by part...biasela kan, duk kt opis.hehe...kang tetibe je en.K dtg wat spot check...kui2


ehem2...no komen...ptd dubai dgn sape tuh? tlg jwb skit...kui2...aku tgk warna muke pn dh same kler dgn baju..haha (ni mau Arab mengaum kat haku ni...peduli ape) cube teka tgn sape yg muncul di sudut gambar tuh...hihi


haa...jgn salah sangka, bro john nak amik rokok tuh...


masing2 posing kemain lg ye, espesially yg baju merah tgh tuh...ustz pian muke blur, tgk sape ntah...

16 comments:

A f f e n d i O s m a n said...

Betul ke brader john amek rokok tu?

Antara opsyen lain leh aku bagi:

1. Betulkan 'parking'
2. Garu kurap (choooyyyy)
3. Seluar dalam terlondeh, nak tarik balik
4. Bengkung kat perut ketat sangat, sebab makan banyak

daus said...

Arabic Auntie dgn Arabic Uncle hik hik.Padanlah korang.So tunggu apa lagi.......Mrasalah percintaan yg menyatukan dua sekolah (eh silap satu sekolah satu kolej).Pertemuan bebudak sekolah agama katanya

The Undertaker said...

aku nak mohon maaf kat Arabic aunty sebab terkantoi kan die malam tu. Dialog tersebut ialah " aii, ari tu ade misai kan?", sambil mendapat reaksi gelabah dari semua penonton.

daus said...

Pian, tau takut...sekali Arabic Aunty ngamuk baru ko tau.Pakwe dia budak taekwando tau masa di kolej dulu:)

ck said...

hahaha...xtau pian...siapla ko, skali Arab mengaum (aum..aummm...grrr)habisla ko. tinggl ape aku xtau la...

united ARAB emirates said...

hampehla CK, udah ku bilang jangan ngepost itu gambar..nak jugak dia post...nanti speku gitu...hehehehe

haaaa pian...dahla suke-suki ko wat stetmen mlm tu..pastul ak yg lelain boleh buat soundtrack..mane aku xgelabah...cissss...dahla kena interrogate lak pastu...alamatnye gelabah kose lima la aku di tempat kejadian...

xkire..sebagai penebus dosa (dosa ke??!!), pian..ko kena blanje aku bukak pose...hahahaha

daus...kolej boys stick together ek?eh..dia masuk taekwondo ek? ko masuk per plak? silat gayung? silat cebuk?ekekekeke

CK...sebelum aku 'aum grrrr' si pian tuh, ko dulu yg aku 'ngap!!'
pandai ngata orang!!! hahahaha

daus said...

Aku tak terer mcm boypren kau masuk Taekwondo, I ni insan seni yg tak seberapa.Tp adalah jugak kan menyumbang kpd dakwah Islamiyah mendidik adik2 junior menghayati biah solehah gitu.Kau ado? Nan ado occay:)

The Undertaker said...

Sori ye Arabic Aunty..... (miauuu, miauuu). Nanti aku belanja ko roti john travolta.

Well, Daus aku lupa nak beritau ko, aku ni dulu wakil Malaysia sukan Kungfu dalam sukan Komanwel yang ke berape entah , tak ingat la. Siap dapat silver lagi, aku kalah pada peserta Rusia kat final.

daus said...

Sudahlah Pian jgn nak propa.Kau tu berlari skit dah tercungap2 mcm org lemas pastu peluh Ya Rabbi kalah budak iklan Rexona yg terbaru itewww, ada hati ngaku wakil Malaysia katanya.Larik larik selamatkan diri tolong tolong:)

The Undertaker said...

Jangannnnllaahhhhhhhhh

p/s : larik larik mengejar Daus, sambil menyanyikan lagu Buttons oleh kumpulan P**** Cat Dolls.

A f f e n d i O s m a n said...

Daus, bukan setakat boipren je masuk tekondo.

Sepanjang tenungan aku kat Convent kajang itteww, kak Arab ni ala2 masuk silat anak rimau gitteww, aummm.

Kata bersahut gayung bersambut...
lalalalala (aku tak ingat lirik laaa)

united ARAB emirates said...

aiseh...
senior...xde kose nak masuk silat nak rimau ke, anak beruang jke hape...baik tidurrr.......zzzzzzzz

kehkehkeh....

ape kellasss masuk mende2 tu sume?
baik jadi PaKU..? powerful per...
kesayangan mak bonda HEM n Pengetua lagi..

papepun jgn underestimet bro tariq ni...PaSU Badan Pemimpin Pelajar lagi kat Convent Kajang ittew...
sib baik dia xde impose kelas tari-menari masuk silibus usrah..
ekekekeke....** lariiiii!!!!!!!

daus said...

Muahahahahah Convent Kajang katanya.Ada ke Convent Kajang tawarkan Bahasa Arab? Bukankah itu Sekolah Agama Kristian ?(memetik kata2 Kak Fekki yg juga sekolah Convent tp Convent mana tatau)

Arabic Auntie, kau blaja silat rimau ke Cakar Rimau.Ustazah airmata Siti Bahyah tu kan bini Ust korang.Harus bahagia Fawwaz Shakir bersama kau nanti euwwww!!

united ARAB emirates said...

Pembetulan...akak fekki sekolah methodhist ok xsilap aku...

aiseh..cissssss......mmgla ustazah bahiyah tu isteri ustaz wan akashah HEM sekolah aku skang ni...as for part cakar harimau tu, bukan setakat cakar rimau lagi, cakar ayam, Chaka Khan penyanyi pun ade ewww!!!

HAHAHAHA

daus said...

Hik hik ingatkan asal sekolah Agama rupanya agama Kristian

Matilah assabiyah sekolah2 agama Kristian katanya

Mujur kolej I ada perkataan Islam so, tak leh le speku kan.Muahhahahahah

ck said...

hahaha...gelak guling2 aku bace post2 korang ni...arab, no komen, aummmm....aummmm....grrrrrrrrrr....