Tuesday, October 03, 2006

iFtAr AsABiYaH

Kengkawan...ni nk propose n nk ajak la. hari tu adela diskas dgn ustz pian (w/pn die dh agk keciwa sjk re-onion aritu) kalau blh nk wat iftar a.k.a bkk pose geng2 abasiyah. pastu tmptnye plak kalau slalunye org s'ban je turun kl, y not kite plak yg gi sane plak. tp tula, prancangn mmg dh cntik tp nmpk gaya mcm ade byk halngn la. so, ade cdgn kalau x jadi yg itu, y not buat utk yg sekitar putrajaya n kl je. kite buatlah sekitar bangi ke, weekdays sbb kalau weekend masing2 ade komitmen lain. so, nk tau la respon korng sume dgn cdgn ni...nk tau la respon ttg proposal nih...kalau ramai yg stuju, kire on la. utk yg kt s'ban & yg seangkatan dgnnya, mebi kite leh konvoi gi open house ke serang umah jabu bin aiya atau sape2 yg sudi membkk umah utk diserang...

8 comments:

daus said...

Aku setuju.Watlah bebila pun janji hari keje.Warisan pun ok,UNITEN ke.Iols follow je uollsss...

halidA said...

Adi xde halangan, wkdays in Putrajaya @ KL shud be fine....asalkan ramai yg datang :-)

mohd_hanapi said...

on jer....

The Undertaker said...

mohd_hanapi said

on jer....

mohd_sufian asked

Jaafar Onn ke Linda Onn?

ikky said...

aku join gak!

A f f e n d i O s m a n said...

Mak tak kisah nyahhh
Awwwww

united ARAB emirates said...

aku pun okey je....no problemo...

ewa said...

suka la nak join...tapi aku kena bawak abang aku yg lain sidang tu, bole ek!