Tuesday, October 03, 2006

Jom Rafting

KEMPEN MERAMAIKAN AHLI RAFTING

Rasanya tak ramai yg tahu pasal blog ni.So jomlah kita lancarkan secara besar besaran kempen meramaikan supaya blog rafting ni lebih meriah dan malatooppp.

7 comments:

A f f e n d i O s m a n said...

Dahuzz

Walaupun nak disebarkan secara besar besaran, tapi dalam YG itteww jangan la dok tayang. Apa kata angkat gagang telefon, dail number2 yang dikehendaki. Aku dok tunggu bekas ketua kabilah asabiyyah ni. Jabu bin Aiya, Abe Man, Cik Mat Mo Far Kor, Bro John, Tidak dilupakan Kak Pah, Ruzana Keluk2, dan sebagainya....huhuuh macam ucapan raya la plak. Apa kata kalau korang ada email dia kasik la kat moderator. Senang nak invite

ck said...

hahaha..mengong tariq. gelak guling2 aku bace ko tulis name abg jai - jabu bin aiya...
tp btulla pe ko ckp tuh, jgnla ade sesape gatai pi war2 dlm YG plak ye. tu carik psl namenye tuh. kite menten low profile...

daus said...

Hik hik war2 kat YG katanya.Nak cetuskan World War ke?Sebenarnya sapa moderator ni?Pian ke, Carrie Mangowood?Email yg aku ingat, Nik Yusanasini anapunye@yahoo.com. Lenglain tu cari dlm profile ada kot.Camne derang nak join blog ni?Aku bleh tlg msg kat derang tp kenalah bgtau cara nak join

A f f e n d i O s m a n said...

Kaifiyat nak join untuk sape2 yang tak tau. (S.O.P ni...)

1. Moderator akan invite ahli baru berdasarkan email yang ada atau email yang diberi.

2. Ahli baru akan menerima email daripada blogger.com tentang jemputan untuk menyertai blog rafting ini.

3.

3.1 Ahli yang mempunyai akaun blogger, terus accept dengan klik pada link yang diberi tanpa perlu membuka akaun baru.

3.2 Ahli yang tiada akaun blogger, klik pada link yang tertera di email berkenaan dan terus sign in untuk akaun baru, macam nak buka email la jugak.

4. Proses selesai, dah boleh la buat posting dan sebagainya

The Undertaker said...

em tak rugi tau join rafting-b ni. Especially for sidang B (walaupun aku ni hanyalah buangan dari Sidang D, isk isk isk). Pelbagai aktiviti akan cuba diusahakan dengan terkumpulnya ahli2 Rafting-b di blog ini. antara program2 kejutan yang bakal dibuat nanti ialah :

a) Majlis Berbuka Puasa d' rafting..(siap ngan pelancaran Blog Rafting-b)
b) Majlis Open House Hari Raya
c) Majlis Bersahur
d) Family Day
e) Larian 10 km mengelilingi Putrajaya (tanya CK dan Ikhlas for details)
f) Kunjungan Majlis Perkahwinan (sape2 la)
g) Kelas Tarian Terry Fendy
h) dan macam2 lagi.......

So, ape tunggu lagi. Moh la poie PD!!!!

xtopak said...

thank you korg krn ingat kat aku.. walaupun aku x aktif di sini atau aktiviti rafting yg lain..

InsyaAllah bln 4 thn dpn aku akan aktif join aktiviti rafting..kalau masih ada.

in the mean time... aku akan jd pemerhati yg setia.. :D


=sue=

ewa said...

yes! byknye aktiviti..mesti best dpt rafting balik cam dolu2. saya tetap akan menyokong & mendukung dari belakang...
tariq, bila bole register kelas tarian?