Thursday, October 12, 2006

IFTAR BUKAN PPTD (SIDANG B) - confirmation

Dengan kuasa yang diserahkan bulat bulat kepada aku, maka aku mengesahkan kita akan berbuka puasa di Kagumas Catering pada 16hb Oktober 2006, insyaAllah. Senarai menu ada kat bawah. Tp diorg tak boleh nak confirm A, B or C. Kita hanya boleh berdoa diorg bagi set yang best....

9 comments:

The Undertaker said...

Baguslah Naim!!!!
Tak sia-sia sama platun ngan ko masa modul tentera tu. Tapi apasal ko flat je masa OBS hari tu. Buat malu ngan wee li ling dan amutham je.

p/s : Tu lah, suruh rasa jus mangga herba karimah untuk mencegah mabuk laut ko taknak, ha padan muka.

A f f e n d i O s m a n said...

Mekasih naim....
Really appreciate it!

A f f e n d i O s m a n said...

Oh ye tambahan ni...

Tatkala aku meneliti menu tu, aku dok kira berapa banyak perkataan mangga yang timbul. So setelah menggunakan ujuin khi kuasa dua, perkataan-perkataan ni timbul:

1. Dalca sayuran & mangga
2. Kerabu mangga
3. Sambal mangga
4. Puding mangga

Woi karim...ko buat promosi ke hape ni?

ck said...

ala tariq ni, dgn kwn2 pon nk berkire ke? tolong kwn la hahaha...bisnes kan...

by the way, thanx naim...good job!

ck said...

oppss lupe, nk gather b4 gi ke kagumas ke gi je terus ke tmpt kjadian? aku blk kg weekend ni so aku xleh bkk blog. xsmpt + umah aku kt kg xde internet.huah2...so, aku xtau prkmbangn smpai monday.

daus said...

Motif..Pian menungkit kisah2 di OBS, kau tu kuat sgt ker?Over tau!!
Carrie, kita yg opis berdekatan ni konvoi skali lah pegi.

Naim,nampaknya kau boleh dilantik sbg pengerusi Biro Makanan blog muahahaha

Carrie, bila plak kau sign kontrak dgn Kagumas iteww,aku patut tuntut komisen ni sbg jurucakap....

ck said...

nk konvoi dr putrajaya sesame? aku on je malah sgt2lah digalakkan...jom!

PAT CREW said...

aduhh.... flat aku

ck said...

naim, bkn ko dh mmg flat ke? jgn mare...