Friday, October 20, 2006

Selamat Menyambut Aidilfitri



Assalamualaikum..!!!!!

Kepada semua sahabat sidang B dan PTD2-2004, selamat berhari raya & maaf zahir dan batin. Kalau memandu balik kampung tu, drive carefully. Semoga perjalanan anda semua lancar dan selamat. Jangan lupa bayar zakat fitrah aaa.........

To my budddy Ajaq: You are always in my mind. Kalau tersangkut dalam jam tu, bersabar la bebanyak yer... jangan mencarut pulak...

To CK: kalau kena saman lagi, jangan mencarut jugak, dan kalau nak mencarut gak jangan mencarut depan polis trafik hihihihi...

To Mami Terri: Kalau beraya kat tanjung, jangan pakai barang kemas banyak sangat, bawak kamera baru je cukup... buleh posing maut untuk cover majalah Muslinyah

To Daus: Pagi raya jangan lupa niat mandi sunat aidilfitri dan niat mandi wajib

To Azim: Jaga diri dan jaga gigi

To Anep: Bagi tips jaga gigi kat azim

To Pian: Errr.... aku rasa elok kau tolong drafkan ucapan aku untuk kau...

heheheh maaf zahir batin

- datuk k(h) -

8 comments:

daus said...

Datuk, kau raya mana tahun ni?Terima kasihlah ingatan pasal mandi tu.Jgn risau, sbg seorang yg pembersih aku akan mandi dua kali pd pgi iteww.Satu sblm subuh dan lps subuh mandi lagi..pueh ati kau??

A f f e n d i O s m a n said...

Mami balik Tanjung macam biasa la, tetap menten dengan gelang lip lap lip lap tu...

Tawon ni baju mami ada kristal, dulu2 jahit labuci jer, sebab ada rezeki lebih, boh kristal betol la...

Untuk semua anakayam, slamat raye ye.

daus said...

Swarovski spt yg dipakai Datin CT kah?Harus malatopp bom bom katanya..Uols, tak takut dikata buang tebiatkah semasa semayang raya pakai baju dgn kristal segala itewww??

bikini bottom said...

Tan Sri Dato'.. selamat ari raya dan ampun mahap zahir batin.. drive keta baru tu elok-elok.. kalau kena saman, make sure dapat lagi banyak dari CK..
pagi raya tu mandi dengan niat sekali jer.. jangan jadi macam dahuzz.. dua kali mandi bukan sebab pembersih.. tapi sebab dua kali belasah.. (tak tahan katanya ....)hahahaha... selamat hari raya...ampun mahap zahir tenaga batin..

daus said...

Bikini botom!!!Over tau!!!Jgnlah speku di khalayak blog, malulah I.

Datuk K(H) said...

Datuk K yg sebenar balik Kedah, pastu beraya ngan Mami Tanjung lip lap lip lap...

Datuk K(H)yg sejati balik Melaka larrr.., al maklum Melayu Latin ada mixed blood melayu portugis.

Dahuzz, dah petang Jumaat ni tak basah ke bahu baju, nampak kat telinga tu dah meleleh semacam jer... Aikk.. tak menyempat nampak...Jgn kena ganti puasa dua bulan straight udah lerr... hik hik

Jak, Selamat beraya di Pulau Pinang. Bila kau nak surat akuan sumpah majistret, untuk wanita bukan dari negeri selat..?? hehehe

daus said...

Datuk, aku idok ler gelojoh ghope itu.Bughok bebenor ler Datuk oiii.Ooo Datuk, kau ada darah mix Portugis yer patutlah PJL.Hmmm u got nice a**...

ck said...

ish, ko ni, mane ade aku mencarut kat abg polis. xbaik mencarut2 nih, tn salim marah...