Thursday, November 16, 2006

O_O teropong sikit...


Isk...kawan kita ni, pantang ada peluang. Gambo ni amek kat sebelah Istana Budaya waktu makan sebelum tengok konsert Irama Melayu Asli Ahad lepas. Korang tengok betul-betul, tulisan kaler kuning tu!

11 comments:

daus said...

Motif hantar samapi dua artikel yg sama? Mau fofuler lebih kah??
Carriema, sampai hati kau bukak cawangan baru kat IB tak kasi tau partner. Nak makan sorang lah tu

The Undertaker said...

Pengerusi Blog tabik spring kepada AJK Makanan dan Usahawan, Cik Carrie Ma. Bukak restoran la pulak, memang hebat tahap KSN.

daus said...

Tak mustahil kita bakal menerima KSN Wanita pertama. Weii Carrie, kau patut kerja kat kementerian aku ni, baru sesuai dgn title kau sbg usahanita berjaya...

A f f e n d i O s m a n said...

server kat KKM ni slow..so bila refresh kene klik pos lagi skali...

tapi apa pun makhayam dah delete....

daus said...

Camtulah Putrajaya ni makhayam. Server dia mmg ala2 zaman Jepun lembapnya.Tapi kalau ok mmg laju jerk

A f f e n d i O s m a n said...

ni sume orang2 yang keje kat MAMPU nye hal la ni....

Konon hebat la kot? Apa pun makhayam rasa kat kem SB lagi laju serbernye..

Dah la line internet kat port bilik sendiri rosak, panggil repair blum tentu datang on the spot, sampai kene call 10 kali sehari baru nak naik

Depa tak kenal sapa makhayam lagi kot? Setlagi wat kekwat kene pulau lak. Bahaya ehhhh

daus said...

Nak kekwat biaq dah besa dulu.Caghi geng, dah kuat union baghu buleh kekwat.Cheq oii ni bukan tanjung tpt cheq dok tayang gelang,subang segala itewww.Dinch boleh kekwat sebarangan occay...

ck said...

hahaha...br hari ni dpt bkk. slow gile..nk post trip to cameron pon xdpt2 lg. tensi!tensi!

hahaha, diam2 dahla makayam. jgnla bising2. kang kantoi susah aku. ko xtau, kat trg ade kdai roti tempayan karimah. aku dah gelak guling2 mase jumpa kedai tu...

ayuninadirah said...

eleh...ck....dah tau tapi senyap2 jer..mentang2 ler ader dua kedai..sati kedai makan n satu kedai roti...tapi roti tempayan tue camner ghopernyer ek..

PAT CREW said...

jom kita buat jamuan hari raya kat gerai karimah. tak sabar2 aku nak jadi penganjur

A f f e n d i O s m a n said...

gerai roti tempayan tu agaknya tempat pembakar tu berbentuk macam karimah kot? Siap ada muka lagik! Hiks...(laaaaaaaaaaariiiiiiii)