Thursday, October 05, 2006

Mini Konsert HAIRAN di Triple 2


Nantikan kemunculan kumpulan HAIRAN malam ini di Triple 2 (pada pukul 9.00 malam) dengan lagu2 yang dijangka hits:

1) Ikhlas Tapi Jauh (featuring Ikhlas)
2) Pose (featuring Kak Anne )
3) Hari ini hari Bodoh saya Tuan (featuring Abg Jaiya)
4) Nur El Syams (featuring Arab)

dan cabutan bertuah (hadiah berupa gambir dari Sarawak).... so ape lagi, meh la ramai2 kite RAFTINGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

The Undertaker said...

wow!!! ye ke, seronoknyaaaaa... nak datang lahhhhhh....

daus said...

Eii, overla Pian,mini konsert katanya:)I kalau untuk tujuan amal tak kisah, tambahan di bulan Ramadhan yg mulia ini euwwwww!!!

A f f e n d i O s m a n said...

Tapi kan...malam ni nye agenda rafting tu panjang ke? Apa aturcaranye?

ni on behalf of dahuzz...maklum la malam ni malam jemahat!

-LAAARRIIIII-

The Undertaker said...

tariq, aku ade gambar special ko. Ko nak tak aku post kat blog ni, hahahaha