Friday, October 06, 2006

sELAMAT hARI jADI -aPPY spED



Selamat Hari Jadi Appy Sped.!!! Tak tau la pulak ko punye befday semalam. Itupun lepas Dato' K nyanyikan lagu Allah Selamatkan Kamu malam tadi................... Selamat hari jadi ye, semoga umur yang matang akan meningkatkan penghayatan ko terhadap konsep Islam Hadhari....

10 comments:

ikky said...

happy bday ap!!!

daus said...

Ye ke besday AP ni??Ke memain jer.Pian ni biasalah suker memainkan hati dan perasaan orang lain.Ko jgn Pian, aku takut hati AP terguris dan dia akan kata Hati Ini Telah Dilukai menjadi Irisan Irisan Hati.
Pian, ni tak baiklah kenakan orang Over Tau!!!!!!!!

A f f e n d i O s m a n said...

Aku kalau pian yang buat versi2 besday ni susah sikit nak caya!

Veri der isn't tau!

p.s Pian, nice a**

Datuk K(H) said...

Apsal you kata I nyanyi lagu tu? I nyanyi lagu lain la yang bertajuk
" Biarlah Berusia" opsss......

The Undertaker said...

bukan Pian cakap, The Undertaker yang cakap... hehehehe

Seperti kata Komander Jaiya, bulan november ngan Oktober kan tak jauh tu.....

(sambil buat muka ikan kembung)

mohd_hanapi said...

ya ampun bila lah plak hari jadi ap plak...bulan 11 ler...kesian ikhlas kene kelentong...pian nie bukan leh caya sangat....klentong jer lebih...cuak giler tetiba jer nanyi lagu slamat hari lahir semua org tengok...malu lerrrrrrrr

The Undertaker said...

takpe AP, kite gurau2 jer. Bak kata Mawi, tak world la kalau tak ngusik2. Tapi Roti Canai Cheese malam tadi best la, aku terasa macam nak pegi Triple 2 lagi la pulak malam ni. Ade tak kedai2 mamak kat area2 dekat sini yg jual roti canai cheese?

ikky said...

ces! aku kene kelentong rupenyer!!

hadi said...

dengan muke tersengih ap datang opis arini...smlm dah sambut besday ngan abg pian..congratss ap SPED...hehehehe jgn mare

mohd_hanapi said...

hampeh ko pian...siap ko...ap tunjuk gambar ko yang tutttttt nanti baru tau....